Мы используем файлы «cookies». хорошо
All Sports United

Нужна помощь?

спорт для всей семьи

Гарантия

- самой низкой цены*

Предлагаем гарантию самой низкой цены на рынке!

*читать

30 дней

- на замену*

Если вы не довольны купленным товаром на 100%, его можно поменять на другой, даже если он был использован!

*читать

Поддержка

- на русском языке

Служба поддержки работает по будням с 8 до 16 часов на русском языке!

КОНТАКТЫ

100 дней

- замена и возврат*

Предлагаем 100 дней на замену и возврат не использованного товара!

*читать

Sportlife BCAA+Recovery+Whey100

57,30€

 Lisäravinnepaketti kuntoilijalle, joka haluaa maksimoida palautumisen ja lihasmassan kasvattamisen. BCAA-aminohappojuoma nautitaan harjoituksen aikana. Recovery+ ja Whey100 -nautitaan harjoituksen jälkeen. Recovery+ sisältää palautumisen käynnistäviä hiilihydraatteja ja Whey100 varmistaa riittävän proteiinin saamisen.

BCAA-aminohappojuoma on harjoituksen aikana nautittava hyvänmakuinen aminohappojuomajauhe, jonka edistää lihaskasvua ja palautumista. BCAA aminohappoja ovat L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini. Niitä kutsutaan rakenteensa vuoksi haaraketjuisiksi aminohapoiksi. Rasituksen aikana BCAA aminohappoja puretaan runsaasti, joten on erittäin perusteltua ottaa niitä erityisesti harjoituksen aikana, mutta myös pitkin päivää. SportLife Nutrition® BCAA Transport tuotteen ansiosta lihaspurku vähenee, lihaskasvu stimuloituu ja palautuminen nopeutuu. Lihasten kipeytyminen niin ikään vähenee. Nämä positiiviset vaikutukset tehostuvat negatiivisen kaloritasapainon vallitessa eli dieetillä.

Recovery+ soveltuu erinomaisesti kaikille urheilua harrastaville. Sen kaksivaiheinen menetelmä takaa tehokkaan palautumisen heti nauttimisesta useiden tuntien päähän. Ensimmäisessä vaiheessa vaikuttavat nopeasti imeytyvät pilkotut eli hydrolisoidut proteiinit ja lyhytketjuiset hiilihydraatit. Toisessa vaiheessa palautuminen jatkuu pitkäketjuisilla proteiineilla ja hitaasti imeytyvillä hiilihydraateilla, joiden vaikutus kestää useita tunteja. Tuotetta on täydennetty palautumiselle olennaisilla aineosilla L-glutamiinilla ja kreatiinilla. Recovery+ täydentää tehokkaasti loppuun kuluneet glykogeenivarastot, vähentää harjoituksen jälkeistä väsymystä ja nopeuttaa huomattavasti palautumista. RECOVERY:n proteiinit ja hiilihydraatit ovat instantoituja.

WHEY100 on edullinen, vähälaktoosinen, laadukas ja hyvän makuinen heraproteiini, joka sopii kaikille urheilua ja kuntoilua harrastaville ihmisille. WHEY100 sisältää korkealaatuista ultrasuodatettua heraproteiinikonsentraattia, joka on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista korkeatasoisimmilla valmistusmenetelmillä. Tämän ansioista tuote imeytyy erittäin hyvin. WHEY100 sisältää korkean proteiinipitoisuuden (77 %). WHEY100 sisältää myös runsaasti lihasten vahvistumiselle, palautumiselle ja kasvulle tärkeitä BCAA-aminohappoja ja glutamiinia sekä ihanteellisen aminohapporakenteen. Nauti proteiinijuoma harjoituksen jälkeen.

Смотреть описание: Sportlife BCAA+Recovery+Whey100 Спрятать описание: Sportlife BCAA+Recovery+Whey100

Как купить комплект

1. Выберите товары

2. Выберите размеры и дополните аксессуарами

3. Введите данные пользователя (если требуется)

1. Выбрать Восстановление к комплекту

Цвет :
Размер :
1kg

2. Выбрать Протеины HERA к комплекту

Цвет :
Размер :
700g

3. Выбрать Аминокислоты BCAA к комплекту

Цвет :
Размер : 300g
300g
Цвет :
Размер :
300g
Сводка
Скидка
Итого
57,30€

наверх